Последни новини
Алегри: Напрежението върху Наполи е по-голямо

Наставникът на Ювентус – Макс Алерги смята, че напрежението за успех върху отбора на Наполи е по-голямо отколкото върху неговия отбор. „Бианконерите” имат 6 точки аванс пред своя преследвач преди сблъсъка помежду им в неделя.

 

„Ювентус в момента има 84 точки, а в друг сезон това ти печелеше титлата. Сега това не е така. Наполи имат възможността да подобрят рекорда си от 84 точки и както каза Сари, да спечелят първенството. Те все още са в битката за титлата и имат всеки шанс. Нормално е, защото това е единствената цел пред тях. Напрежението върху тях е повече, но ние трябва да сме готови.

 

Преди Наполи ни очаква Кротоне. Няма защо да си правим сметки. Остават шест мача и ни трябват 4 победи, математически. В противен случай ще видим какво ще стане, но ни очакват тежки мачове, както и на Наполи, така че има много за какво да се играе.

 

Трябва да започнем бавно и да я караме стъпка по стъпка. Утре трябва да излезем и да победим добрия отбор на Кротоне, за да останем с 6 точки аванс пет мача преди края. Тогава ще се подготвим за красивия футболен мач в неделя”, заяви Алегри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *