Последни новини
Алегри: Реакцията на Буфон бе човешка. В първия мач имаше дузпа срещу Куадрадо!

Наставникът на Ювентус – Макс Алегри коментира случилото се по време на решителния двубой с Реал Мадрид в сряда вечерта.

 

„Имаше много объркване и това се случи. Джиджи реагира така, но това е разбираемо. Не знам дали това ще е последният му мач в Шампионска Лига, но оставаха 3 секунди и бяхме много близо до исторически резултат. Той видя как нещо му се изплъзва от пръстите.

 

Това бе човешка реакция и мисля, че той трябва да бъде разбран. В този момент имаше голямо объркване и съдията извади червен картон. Никога не говоря за отделни епизоди.

 

Дузпата… съдията я видя и я даде. Няма какво друго да кажа. Много съжаляваме, защото отборът игра много добре тази вечер и за 60 минути в Торино също. Резултатът подчерта представянето на отбора, но това не беше напълно така. Бях много уверен в представянето ни тази вечер.

 

Няма “VAR”, така че загубихме. Няма много какво да се каже. Това е проблем на УЕФА. Винаги съм казвал, че “VAR” е важен инструмент за обективни и важни решения. Но няма “VAR”, така че трябва да се оправяме.

 

Рамос ми каза, че дузпата била чиста, а аз му казах, че не е чиста, а да кажем сива. Също така му казах, че в първия мач в 92-та минута имаше дузпа срещу Куадрадо.

 

Само това му казах. Но е нормално да има гняв и съжаление, защото в този момент изгониха и Буфон. Бенатиа също трябваше да бъде изгонен, защото той вече имаше жълт картон. Така че нека да кажем, че имаше цялостно объркване”, заяви Алегри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *