Последни новини
Алегри: Реакцията на Буфон бе човешка. В първия мач имаше дузпа срещу Куадрадо!

Наставникът на Ювентус – Макс Алегри коментира случилото се по време на решителния двубой с Реал Мадрид в сряда вечерта.

 

„Имаше много объркване и това се случи. Джиджи реагира така, но това е разбираемо. Не знам дали това ще е последният му мач в Шампионска Лига, но оставаха 3 секунди и бяхме много близо до исторически резултат. Той видя как нещо му се изплъзва от пръстите.

 

Това бе човешка реакция и мисля, че той трябва да бъде разбран. В този момент имаше голямо объркване и съдията извади червен картон. Никога не говоря за отделни епизоди.

 

Дузпата… съдията я видя и я даде. Няма какво друго да кажа. Много съжаляваме, защото отборът игра много добре тази вечер и за 60 минути в Торино също. Резултатът подчерта представянето на отбора, но това не беше напълно така. Бях много уверен в представянето ни тази вечер.

 

Няма “VAR”, така че загубихме. Няма много какво да се каже. Това е проблем на УЕФА. Винаги съм казвал, че “VAR” е важен инструмент за обективни и важни решения. Но няма “VAR”, така че трябва да се оправяме.

 

Рамос ми каза, че дузпата била чиста, а аз му казах, че не е чиста, а да кажем сива. Също така му казах, че в първия мач в 92-та минута имаше дузпа срещу Куадрадо.

 

Само това му казах. Но е нормално да има гняв и съжаление, защото в този момент изгониха и Буфон. Бенатиа също трябваше да бъде изгонен, защото той вече имаше жълт картон. Така че нека да кажем, че имаше цялостно объркване”, заяви Алегри.

%d блогъра харесват това: