23/05/2024
efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Анди Краев не говорил с никого в Левски

Анди Краев не говорил с никого в Левски, Football24.bg

Собственикът на Левски Наско Сираков говори за ситуацията около изтичащия договор на Андриан Краев, както и защо той бе изваден от първия отбор на „сините“.

На въпрос дали е било възможно Андриан Краев да бъде оставен да доиграе сезона, въпреки че е отказал да поднови договора си, Наско Сираков заяви: „Бих приел и друг вариант за Анди Краев. Нямаше да има проблем да си доизкара сезона. Нямаше да е страшно, но той си промени отношението към съотборниците. Спря да разговаря с всички, а беше капитан на отбора. На тази база взехме това решение“.

„Това, че ни лъга доста време за новия договор, е едно на ръка. Нямаше никакъв проблем да си доиграе сезона“, каза още собственикът на Левски в ефира на Дарик радио.

„За Анди, ако ти покажа финансовите му желания, за да поднови договора си, какви са, няма да има въпроси. Най-нормално е всеки един млад футболист да иска по-добри финансови условия. Аз съм минал по този път, но в България не можеш да се пазариш. Имаш заплата 160 лева и толкова, но сега живеем в други времена“, коментира още Сираков.

„Приемам, но футболистите, с които разговаряме, например Марин Петков – да, трябва да получават по-добри възнаграждения и им се предлагат значително по-добри. Казах му и на него, че преди четири години като го взехме в първия отбор, лошото състояние му е помогнало. Клубът беше зад него. Сега е може би най-опасният футболисти на Левски през пролетта и затова му се предлага съвсем различно възнаграждение. Вчера сме водили разговор с него. Няма никакви индикации за това нещо“, заяви собственикът на Левски.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P