efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Антон Недялков: Лудогорец няма конкуренция в България

Антон Недялков: Лудогорец няма конкуренция в България, Football24.bg

Защитникът и капитан на Лудогорец – Антон Недялков коментира представянето на разградчани през сезона и поредната титла на тима.

“Според мен изпращам много добър, труден, но добър сезон. Все пак станахме шампиони. Това беше и основната цел, както винаги. Да бъдем шампиони и да се борим за влизане в груповата фаза на европейските турнири”, започна Недялков.

“Може би най-трудният момент беше след смяната на треньора, когато дойде. Адаптацията, времето, което ни отне, но мисля, че всичко си дойде на мястото. Треньорът ни даде нужната свобода, увереност и мисля, че това беше моментът, в който показахме, че влакът може да върви правилно”

“Винаги съм казвал, че бъдещето на българския футбол са българите, младите деца, които се развиват, работят в школите. Аз съм щастлив от факта, че днес толкова млади момчета показаха, че Лудогорец може също да играе и да вкарва българи. Виждате колко добре се противопоставиха на такива добри футболисти каквито има Левски”.

“Щом за момента Лудогорец е 13 пъти шампион подред, мисля че за момента няма такава нужна конкуренция. Не искам да обиждам отборите, но за момента самите отбори не са чак на такова ниво, на което нас ни се иска. Ние се държим конкурентно, защото винаги сме се борели да бъдем шампион, да се класираме за Шампионска лига. Пожелавам на всички български отбори да могат да направят такива отбори, които да са конкурентоспособни на нас и на всички, за да може да развиваме българския футбол като цяло”, добави защитникът.

“Задължително доза късмет, много работа и това е. Постоянство. Най-вече късмет. Виждате вече колко шампионски отбори се класират и веднага започват от първите предварителни кръгове и класирането започва да става по-трудно”, каза още той.

“Трябва да се съберем, за да може да потвърдим дали ще ходим, дали няма да ходим. Това е работа на треньора. Аз не мога да коментирам. Има два мача, които да идеална възможност треньорът да прецени кои са най-добрите футболисти, как да се сформира състав. Аз му пожелавам успех и надявам на есен, септември месец, да направим един добър и стойностен отбор”, завърши Недялков на въпрос за националния отбор.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P