Последни новини
Аутори: Няма причини да сменям нещо, което работи вече 7 години

Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори коментира предстоящия сблъсък на своя тим срещу Крусейдърс от квалификационните кръгове на Шампионската. Разградчани спечелиха първата среща със 7:0.

 

“Искам да играем добър футбол с различни идеи, които прилагаме. Не знам коя е най-добрата тактика, която е използвал отборът досега, тъй като всички са имали успех. Аз вярвам в качествата на отбора в този момент. Защо да сменям нещо, което за седем години е вървяло много добре. Възможно е да има някои промени. Антон Недялков е в групата и има вероятност да играе в мача. Доминик Янков е играч с голям потенциал. Той вече участва в някои мачове от подготовката и можем да го видим скоро в официлни срещи”, каза Аутуори.

Наставникът призна, че изкуственият терен на стадиона в Белфаст може да се окаже проблем, тъй като това увеличава риска от контузии, но в същото време изтъкна, че тази настилка може да донесе позитиви за българите, тъй като ще могат да се възползват от бързината на топката.

“Работил съм на изкуствен терен. Вярное, че има риск от контузии. Знаем, че топката е по-бърза на такъв терен, което може да е плюс за нас, защото сме по-техничният отбор. Повече ме вълнува как ще играе противникът, отколкото терена. Крусейдърс има свои собствен стил”, каза още треньорът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *