Последни новини
Бадема се разбра с ЦСКА 1948 за година

Емил Гъргоров ще подпише договор с ЦСКА 1948, след като двете страни са се разбрали за новия договор, се разбра вчера. Това ще бъде пореден удар за отбора на Валентин Илиев, който си е поставил за цел влизане в Първа лига. По този начин „армейците“ могат да извървят пътя от Областните групи до елита само за 3 години, което ще бъде впечатляващо постижение.

 

Бадема цяло лято се надяваше да си намери подходяща оферта от чужбина и се подготвяше индивидуално. В крайна сметка обаче той е преценил, че вече няма шанс да му се отвори вратата към чужбина и е предпочел да продължи да носи червената фланелка и във Втора лига. Той се е разбрал с ръководството на ЦСКА 1948 да подпише с клуба до края на настоящия сезон, при условието, че няма да го спират, ако излезе по-добра oферта през зимата. Гъргоров бе футболист на „армейците“ и през миналия сезон, като с майсторстното си и опита извади много завързани мачове на младия отбор.

 

В момента ЦСКА 1948 се намира на второ място в класирането със 7 точки, като победите срещу Черноморец (Балчик) и Кариана в Ерден дойдоха с голове в добавеното време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *