Последни новини
Бакеро идва в Търново заради Мане

За днешния първи бараж за спасяване между Етър и Пирин е очакван шефът на академията на Барселона Хосе Мари Бакеро заедно с мениджъра Лъчезар Танев. Капитанът на първия Дрийм тийм на каталунците идва да наблюдава Аласана Мане, който играе като преотстъпен на „Ивайло“.

 

„Пирин е известен със своя дух, макар да има по-малко квалитетни играчи от нас. Определено ще са бойци. В такива мачове квалитетът играе по-малка роля, по-важни са желанието и зарядът и това се опитвам да обясня на мойте футболисти. Това ще е мач на характер. Но ние през цялото време си играем доминиращ футбол, аз дори като треньор на Литекс не съм играл толкова доминиращо, колкото с Етър. Отборите срещу нас се затварят, ние притежаваме повече топката, правим много атаки, което е приятно за феновете. Проблемът е, че понякога се допускат грешки и те са винаги наказвани от противника, затова и имаме по-малко точки”, обясни главният мениджър Красимир Балъков.

 

Етър ще разчита на мощна подкрепа от публиката. Въпреки добрите си игри в повечето мачове „виолетовите” стигнаха до мач за оцеляването си в елита и ще търсят убедителна победа срещу Пирин днес. Поне 4000 души трябва да се възползват от намалените на половина цени за вход.

%d блогъра харесват това: