Последни новини
Балъков: Искам още един нов

Главният мениджър на Етър Красимир Балъков оста­на доволен от показаното от тима срещу Лех Познан. Той посочи, че може да при­влече още един футболист. Както е известно, Бала иска да подсили атаката на боля­рите.

„Можехме да победим, но това не е Важно. Основното е това, което правят момче­тата на терена. Те се ста­раят и това е похвално. Но ми предстои много работа с тях – нормално е, защото ед­ва от две седмици сме заедно. Сега ще дойде и умората, тя пролича у някои футболисти през второто полувреме сре­щу Лех. Като цяло съм дово­лен. Класата на съперника не ни интересува. Дори и да бях­ме играли с по-слаб против­ник, нещата можеше да са съ­щите.

Сега е важно да нямаме контузии и да учим нови не­ща.

Търсим още един футбо­лист, с когото да подсилим състава. На 90-95 процента това е отборът за пролет­ния дял от първенството. Ня­мам право да се оправдавам с нищо. Аз съм реалист – предстои ни дa свършим много. Виждам хубави неща, за ко­ето трябва да похваля мом­четата. Ако друг отбор в това състояние ме бе пока­нил, може би щях да се зами­сля. Но за тима, който ми е дал основата за успешната кариера – не се замислих. Да, градил съм имидж дълго вре­ме, но винаги има риск. За Етър винаги ще стегна кола­на и ще работя колкото мо­га“, каза Балъков.

Той коментира и привличането под наем на юношата на Барселона Мане.

„За малко­то време, в което игра срещу Лех, видяхме, че е доста каче­ствен футболист. Тепърва ще научава тактическите си задачи. Просто трябваше да усети отбора. В следващите седмици ще се приспособи. Момчетата го приеха добре, те се уважават. Казал съм им, че ако не сме всички заедно, няма да имаме успех. Лъчо Та­нев ни каза хубави неща за не­го, а отделно от това и ние наблюдавахме футболиста. ТрябВаше ни човек в средата на терена, за да усилим конку­ренцията – затова и го взех­ме“, завърши Бала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *