19/06/2024
efbet ЛигаВсички новини

Балъков с малък шанс да остане в Локо София

Балъков с малък шанс да остане в Локо София, Football24.bg

Красимир Балъков най-вероятно няма да продължи да води Локо София, разкри “Тема спорт”. Бала спаси червено-черните от изпадане, каквато задача бе поел, но на този етап няма индикации, че ще остане. Разговорите му със собственика Иван Василев и спонсора на клуба – букмейкърската компания, продължават. По-скоро обаче героят от САЩ’94 няма да остане.

Същото важи и за доста от играчите. Със сигурност си тръгват трима – вратарят Бубакар Гай и нападателите Карлос Франса, за когото клубът вече обяви, и Димитър Митков. Водят се разговори с Ивайло Найденов и Антони Иванов, които също е малко вероятно да продължат.

С изтичащи договори са още вратарят Александър Любенов, капитанът Красимир Милошев и Симеон Мечев.

На този етап единственото сигурно в „Надежда“ е, че червено-черните започват подготовка за новия сезон на 17 юни (понеделник).

Възможна е и голяма новина относно собствеността. Босът Иван Василев води разговори с чуждестранни инвеститори, но на този етап е поставил твърде висока цена.

Очаква се в следващите 4-5 дни да има повече яснота около треньорския пост, селекцията и подготовката на Локомотив София.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P