Последни новини
Барт готов за контролата със Спартак Москва

ЦСКА проведе възстанови­телна тренировка вчера су­тринта след контролата с Динамо Киев (0:0). Наравно с отбора вече се готвят Барт и Александър Георгиев, които пропуснаха мача с украинците. Те страдаха от леки травми, но ще са на линия за следващия спаринг – срещу руския шам­пион Спартак Москва с Ивелин Попов в състава в сряда от 18:30 часа. Треньорът на тима Масимо Карера изгледа от трибуните срещата между ЦСКА и Динамо Киев, като за­ради това дори пропусна зани­мание на Спартак.

Армейците пък имаха много интересно упражнение по вре­ме на тренировката вчера. Един играч правеше лицеви опори, дoкamo друг го беше ях­нал. На клубния сайт пуснаха редица любопитни снимки, на които се Вижда как Манолев е Върху Бодуров, а Енрике – върху Каранга.

Отборът е доста изморен от тежката програма 6 Испа­ния и контролите, но пък на­строението сред играчите е отлично.

Спарингът със Спартак Москва ще бъде излъчен ди­ректно по Диема спорт и на клубния сайт cska.bg. Руският шампион изигра две контроли досега и ги загуби – от вице- шампиона на Китай Шанхай СИПГ с 0:1 на 18 януари и от Астана на Мъри Стоилов с 2:3 на 22 януари. Следващият му мач е именно срещу ЦСКА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *