Последни новини
Белчев: Селекцията не е приключила

Наставникът на ЦСКА Ста­мен Белчев бе избран за Трень­ор №1 на месец декември в редовната анкета на пресклуб „България“. Хасковлията събра 8 от възможните 20 гла­са в допитването, след като постигна три успеха начело на армейците през декември – с 2:0 над Витоша Бистрица, с 6:0 над Берое и с 2:1 над Лудогорец за Купата на България. Белчев беше награден с поче­тен знак вчера и даде прес­конференция по повод награ­дата.

„Надявам се това да не ми е последната награда. Почти напълно готови сме за про­летния дял. Знаем, че Верея е добър отбор, който разпола­га със суперколектив. Да не забравяме, че победи Левски и Лудогорец. Трябва да внимава­ме. Отиваме с нагласата да покажем сто процента от възможностите си и да спече­лим“, каза Белчев.

„Десподов и Манолев тре­нират от понеделник нарав­но с отбора, натоварването при тях е на сто процента. Ако нямат някакви проблеми до мача, ще са на линия“, доба­ви треньорът.

„Медицинският щаб и кондиционните треньори пра­вят необходимото, за да мо­же Укра да е готов на сто процента. Той се включва в почти всички упражнения на­равно с отбора. Думата по отношение на неговите на­товарвания има кондиционният треньор Томас Нойберт. Очакваме в най-скоро време Укра да е готов на сто про­цента“, отбеляза Белчев.

„Има какво още да се желае от футболистите, които привлякохме. Селекцията не е приключила. Няма да се лишим от играч, за когото смятаме, че ще вдигне нивото на ЦСКА и ще допринесе за по-доброто ни бъдеще. Има какво да се желае от нашите вратари, но смятам, че са на добро ни­во. Търсим футболисти за все­ки един пост, на който мис­лим, че ще вдигнем конкурен­цията. Аз поне не знам да сме търсили Александър Тонев“, каза още Белчев, който заяви, че не е запознат да има прего­вори с полския вратар Сандомиерски, за когото се твърди, че ще премине при червени­те.

„Това, че съм начело на ЦСКА, означава, че Гриша Ган­чев има пълно доверие в мен.

Първенството до края ще е много интересно, борбата е между нас, Лудогорец и Левски. На Терена“ привляко­ха интересни футболисти, а Лудогорец няма нужда и да ги коментираме. Искам да пока­жем постоянство и мисля, че отборът е готов да стане шампион. Сгъстеният цикъл може да ни създаде проблеми, но това е съвсем разбираемо”, заяви още Стамен Белчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *