efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Бербатов: Ако не впишат Касабов в Търговския регистър, значи се мъти нещо

Бербатов: Ако не впишат Касабов в Търговския регистър, значи се мъти нещо, Football24.bg
bet365

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов коментира актуалните събития в Централата и по-конкретно действията около вписването на временно изпълняващия длъжността ръководител на централата Михаил Касабов в Търговския регистър.

„Когато вече е подадена оставка от президента, не може да има двама представляващи една федерация. Трябва да има един. Споменато е името на Михаил Касабов – той трябва да бъде вписан в 7-дневен срок в Търговския регистър. Ако не се случи, значи се подготвя нещо не както трябва. А когато се случи, това означава, че той всъщност трябва да проведе този изпълком, а не Борислав Михайлов. Трябва да бъде решено къде и как ще се проведе конгресът“, заяви бившият нападател на Манчестър Юнайтед.

Седемкратният носител на приза „Футболист на годината“ не пропусна и темата с отстранените клубове от БФС, пояснявайки защо те трябва да бъдат върнати като членове на централата.

„Разбира се, че трябва да бъдат върнати тези клубове. Вижда се тенденцията, че когато те биват изключени, не могат да гласуват за своя кандидат на конгреса и следователно той започва с минус няколко гласа. Това е несправедливостта в цялата история“, допълни Димитър Бербатов пред БНТ.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P