efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Бербатов: Борбата за по-доброто на българския футбол продължава!

berbatov

Димитър Бербатов бе гост в bTV. Там той заяви, че не се е отказал от идеята да оглави БФС. Напротив – битката му продължава. Както е известно, на 15 март той се яви на Конгрес за президент на централата, но бе победен от Георги Иванов-Гонзо.

„Другата ми битка е свързана с топката. Ако искаме да направим така, че футболът ни да бъде на нивото на това в Европейския съюз, трябва да работим. И футболът да върви в правилна посока. Имах дългогодишна битка в тази посока. Но не мисля да се отказвам, тъй като работата ми не е свършила. А и не виждам достатъчно красноречиви крачки – ясни и твърди, в посока на това как може да се подобри класата на българския футбол. Затова аз все още съм тук. И все още имам своите идеи и цели. Все още ще критикувам! Защото аз съм лял кръв и пот, дал съм своя дан за футбола. Следователно имам право да изказвам своето мнение. Особено за нещата, които се случват. И за които аз съм се борил и съм видял как трябва да стават. И ще го правя! Надявам се да дойдат много скоро нещата за по-добро на българския футбол. Но за момента не виждам крачки в тази посока. Аз съм търпелив човек. С търпение, инат и постоянство съм постигнал доста успехи. Имам и последователност. Знам, че с тези качества човек наистина може да стигне далеч. Затова си и позволих да кажа, че борбата за по-доброто на българския футбол продължава“, заяви Бербатов.

Предстои да видим какви ще са следващите ходове на Голмайстор №1 на националния отбор.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P