efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Бербатов обяви кандидатурата си: Концентрация върху идеи и никакви лични нападки

Бербатов обяви кандидатурата си: Концентрация върху идеи и никакви лични нападки, Football24.bg
bet365

Бившият футболен национал и кандидат за президент на Българския футболен съюз – Димитър Бербатов, дава пресконференция в Национален пресклуб на БТА в София. Събитието започна в 09:30 часа.

„След като се обяви датата за конгреса е нормално, както беше и предния път да обявя кандидатурата си за президент на БФС. Свикахме тази пресконференция и за да ви запознаем с част от нашите идеи“, започна Бербатов.

„Ние сме хората, които толкова години се борим срещу това управление. Нормално е да има негативи и към нас. Целта ни е да се направи честен конгрес, който да няма причина да се обжалва. От нас включително. Затова призовавам кандидатите да се обявяват вече, да покажат екипите си и да започнем дискусии за един прозрачен конгрес. От нас гарантирам, че няма да кажем лоша дума за никой от кандидат президентите. Ние ще сме концентрирани около нашите идеи и стълбове. Ще ни е интересно да видим идеите на другите, някъде ще се препокриват идеите, другаде ще се разминават, но всичко да бъде честно“, каза Бербатов.

Той смята, че всички кандидати за този пост трябва да присъстват на среща с представители на държавата – министър председателя академик Николай Денков, Мария Габриел и министъра на спорта Димитър Илиев.

„Ще инициирам среща с държавата, на която призовавам другите кандидат-президенти също да присъстват. Присъствието на министър председателя академик Денков, Мария Габриел, министъра на спорта Димитър Илиев също, на която ние кандидат-президентите да може да изложим част от визиаята си. Да множе да кажем това ще сео питаме да направим следващите мсеци, за което вие ще бъдете уведомени. Надявам се, че ще се отговори положително на моето желание и ще се организира такава среща“, каза Бербатов.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P