Последни новини
Берое планува раздяла с Карачанаков

Берое няма да задържи кри­лото Антон Карачанаков. Той е под наем от полския «рако­вия Краков до края на сезона. Заралии имат опция за удължа­ване на преотстъпването, но не смятат да се възползват. Напоследък Карачанаков не се ползва с доверието на старши треньора Александър Томаш.

 

Както е известно, почти сигурно от зелено-белите си тръгва и Иван Иванов. Дого­ворът на централния защит­ник е до лятото и засега едва ли ще бъде удължен. Очаква се да бъде освободен и румъ­нецът Негруц. А шансовете на контузения Фърчулеску да ос­тане са 50 на 50. Преди велик­денските празници спортни­ят директор на Берое Вален­тин Грудев е бил на нова скаутска мисия в Португалия. В на­чалото на март Грудев отно­во бе на Иберийския полуост­ров. Заралии почти сигурно ще привлекат 6-7 нови попълне­ния, като те главно ще са от чужбина. Селекцията няма да се влияе от това дали Берое ще успее да се класира за Лига Европа или не. водени са разго­вори с класен централен напа­дател, но засега двете страни не могат да се разберат за ус­ловията.

 

Вчера играчите продължиха с подготовката си за мача с Бо­тев, който е в събота от 15:00 ч. в Стара Загора. Занима­нието на клубната база на зеле­ните бе преди обяд и протече с много настроение, хъс и, раз­бира се, енергия в играта.

 

Тренировката включваше упражнения с топка и такти­ческо занимание. Отделно от основната група се готвеха Карлос Охене и Драгош Фърчу­леску, които са с контузии. С отбора тренираха и четири­ма от юношите до 19 г. – Иван Гошев, Костадин Пеев, Никола Гавов и Александър Енев.

 

Тема Спорт

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *