27/05/2024
Всички новиниВтора лига

Бившият треньор на Струмска слава Владо Димитров сменя амплоато, влезе в щаба на кандидат-кмета на Радомир Кирил Стоев

Бившият треньор на Струмска слава Владо Димитров сменя амплоато, влезе в щаба на кандидат-кмета на Радомир Кирил Стоев, Football24.bg

Бившият треньор на Струмска слава Радомир Владимир Димитров е трети в листата на общинските съветници, на кандидата на ПП-ДБ за кмет на Радомир Кирил Стоев.

Очевидно Радомирският Капело иска да направи нещо добро за неговия град и за спорта изцяло в него, след като в момента се занимава основно с дейност, която не е насочена към футбола.

Toва е ново амплоа за Димитров в неговата кариера.

С привличането му към своя екип кандидат-кметът Кирил Стоев цели да покаже на хората в града, че спортът в Радомир не му е никак безразличен, а изкаралият успешен период като треньор на Славата Димитров е може би най-добрият избор за човек в екипа му, който да се занимава с тази дейност и да даде правилни насоки.

Припомняме, че Владимир Димитров изкара няколко успешни години начело на Струмска слава, а след това бе и треньор на дубъла на ЦСКА 1948.

Кирил Стоев е подкрепен още от БЗНС, ВМРО и КОД.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P