Последни новини
Бивш бразилски национал идва в Кърджали заради Арда

Един от най-успешните мениджъри на млади футболни таланти в Бразилия и бивш национален състезател ще пристигне в Кърджали, за да наблюдава мач на Арда. Педринъо е потвърдил пред ръководството на клуба, че ще присъства на срещата от предпоследния кръг на шампионата в Югоизточната Трета лига на 26 май. Тогава Арда приема Борислав Първомай, като очакванията са срещата да бъде на вече готовия стадион „Дружба“ в Кърджали.

 

„Педринъо потвърди, че пристига в Кърджали. Тук той ще проведе разговори в ръководството на клуба. Към момента няма да коментираме евентуални трансфери на бразилски таланти. В последните десет години играчи от школата на Педринъо са били продадени на тимове от Италия и Швейцария“, посочи за 24гоdopi.com спортният директор на Арда Емил Кременлиев.

 

Наскоро легендата от САЩ ’94 бе на посещение в Бразилия. Там Кременлиев се запозна на място с работата в школата на бившия бразилски национал Пе-дринъо. В Рио де Жанейро спортният директор на Арда осъществи връзка и с ръководството на гранда Ботафого, а шефовете на клуба са поискали да си партнират с тима от Кърджали. Един от директорите на Ботафого ще бъде заедно с юношеските формации на клуба на международен турнир във Виена. Самият той е заявил, че ще намери време да посети Кърджали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *