efbet Лига Водещи новини Всички новини

Боби Михайлов се срещна с боса на израелския футбол

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов прие на официална среща колегата си от Израелската футболна асоциация Орен Хасон и вицепрезидента Ави Леви в Националната футболна база „Бояна“ днес. Разговорът бе организиран по инициатива на ръководителите на футбола в Израел, като бяха обсъдени важни теми, касаещи развитието на играта на национално и международно ниво. Бяха споделени и най-добрите практики и иновации във футболните процеси в България и в Израел.

Визитата на г-н Хасон, президент на ИФА от 2019 г., е поредната среща на високо ниво на Борислав Михайлов в последните седмици. В средата на октомври той прие гръцкия си колега Панайотис Балтакос и изпълнителния директор на Гръцкия футболен съюз Яковос Филипусис.

В близко бъдеще президентът на БФС ще проведе още работни срещи с високопоставени фигури от международната сцена за обмяна на конструктивни идеи предвид дългогодишния му опит като член на Изпълнителния комитет на УЕФА.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P