Последни новини
Боби Михайлов: Ще организирам среща с премиера заради съдиите

Президентът на Българския футболен съюз – Борислав Михайлов ще организира среща с министър-председателя Бойко Борисов, тъй като от Централата не могат да се справят с натиска срещу съдиите.

 

„Премиерът е запознат със ситуацията, но си има доста държавни дела. Така или иначе ще инициираме среща между него и президенти на клубове. Ще търся подкрепата на държавата, защото ние не можем да се справим с натиска. Ние не сме разследващ орган. Когато съдиите имат някакъв натиск, те трябва да сезират съответните органи.

 

Не е необходимо да бързаме с избора на нов шеф на съдиите. Сега има им пауза за национални отбор. Необходимо е повече време и не сме коментирали имена на днешната среща. Трябва да е сериозен човек, авторитетен и да си разбира от работата.

 

Основната тежест ще падне върху мен, защото аз трябва да го предложа. Членовете на Изпълкома не могат да гласуват, защото там има президенти на клубове и се получава конфликт на интереси.

 

 

Откакто съм президент нито един съдия не ми се е обадил, че е бил натискан. Съдията е човек и може да сбърка, дори повече от веднъж. В България се насажда мнението, че винаги е нарочно. Все пак основната вина си остава в съдиите, когато правят грешки. Те има подкрепата на Изпълкома“, заяви Михайлов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *