efbet Лига Водещи новини Всички новини

Божигол: Живеем в 21 век, всички се развиват, само ние не!

Бившият футболист на Левски – Валери Божинов коментира високата посещаемост на откриващите срещи от пролетния дял на efbet Лига. 

“Много съм доволен, така трябва, ЦСКА и Левски трябва да имат подкрепата от публиката и феновете си, както днес в Стара Загора и вчера във Велико Търново. Лично аз мога само да ви адмирирам, и ЦСКА, и Левски. Говоря от фенска гледна точка, поздравления за което и на двете агитки, и на феновете, и на публиката.

Знам какво е да играеш пред пълни трибуни, публиката да пее, да вика и да скандира. Това е емоция, това е страст, това е чувство, което не може да се опише, то се усеща. Точната дума е адреналин, аз съм го усетил върху кожата си и знам какво е!

Дай боже държавата ни да помогне за построяването на нови бази и стадиони, защото това ще накара още повече хора да ги посещават. Живеем в 21 век, всички се развиват, само ние не!

Всички знаем, че феновете не играят, но влияят много от психологическа гледна точка – за настройката и мотивацията. Всичко това е историята на тези два големи клуба. Публиката, хората, любовта, страстта, емоцията, чувствата, адреналинът. Аз лично поздравявам публиката на ЦСКА и на Левски! Поздравления и поклон пред синята и червената общност,браво и адмирации за което! Само напред и само нагоре!”

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P