Последни новини
Буш остава в Левски и през следващия сезон

Нападателят на Левски – Сержиу Буш се врече във вярност на „синия” клуб и разкри, че ще остане на „Герена” и през следващия сезон. Бившият футболист на ЦСКА призна пред Канал 3, че обича Левски и иска да играе за този отбор по-дълго време.

 

„Беше добър месец за мен. Вкарах важни голове, но това вече е в миналото. Дано нещата продължават да се получават. Не мога да обясня защо чак сега започнахме да играем по-добре.

 

Нормално е да има еуфория, след като отстранихме ЦСКА и се класирахме за финал. Трябва да останем здраво стъпили на земята, защото най-голямата крачка едва сега предстои – да вземем Купата.

 

Всеки човек има нужда от малко време, за да покаже своя стил и да наложи идеите си. Всичко това важеше и за мен в началото. Да покажа какво мога и на какво съм способен. Естествено, че имаше напрежение в отбора. Това е нормално. Ние играем в Левски и всички очакват от теб да печелиш.

 

Оставам в клуба и през следващия сезон. Казах на агента ми, че обичам този отбор. Харесва ми да играя за Левски и се надявам да остана повече време тук“, сподели Буш.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *