Последни новини
Буш: Просто си свърших работата

Героят за Левски в дербито с ЦСКА – Серджиу Буш коментира успеха на „сините” срещу бившия му отбор. Румънецът реализира и двата гола в мача, с което даде важна преднина на Левски преди реванша.

 

„Беше много тежък мач, посвещаваме победата на феновете. Подкрепят ни във все­ки мач, а напоследък не играех­ме добре. Те я заслужават най- много. Преди срещата бяхме много концентрирани, вярвах­ме, че ще спечелим. Знаете, че за нас купата стана най-важ­ното състезание. Щастлив съм, че отбелязах два гола. Ня­ма да благодаря само на Габриел Обертан, който ми асистира за попаденията, но и на всичките ми колеги. Без тях нямаше да вкарам. Ударих гре­да, бях близо до хеттрик, но не винаги можеш да бъдеш то­чен. За нас и 2:0 е добре“, каза Буш.

 

Той коментира и факта, че се израдва на попаденията, въ­преки че е носил екипа на ЦСКА. „Преди си вършех рабо­тата с друг цвят на фланелка­та в това дерби, а сега е със синия. Просто направих какво- то трябва, върша си работа­та – сега тя е в Левски“. „Поб­едата е хубава. Не бива да бър­заме обаче да се радваме тол­кова, има реванш. Тогава ЦСКА ще има шанс да се представи по-добре. Дано обаче да не го стори и ние да отидем на фи­нал“, каза Буш.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *