Последни новини

Халфът на Левски Васил Панайотов gage интервю за Дарик радио. През есента той бе титуляр в състава, започна като такъв и в двете контроли в Малта – 0:3 от местния Хибърниънс и 3:0 над австрийския Волфсбергер. Конт­рактът на полузащитника със сините изтича през лятото. Той все още не е по­лучил предложение да го удължи.

Васко, имал ли си по-тежка подготовка досега?

–              Досега не съм имал. Няма обаче място за оплаквания и вайкания, дошли сме да рабо­тим, важното е да изпълнява­ме указанията на треньора, да сме добре подготвени физи­чески, тъй като ни чака тежка пролет. Чувствам се добре, но все пак трябва да надграждам още много, в следващите две седмици ще гледам да направя това, което иска от мен треньорът.

Очакваше ли с идването ти в Левски да се превърнеш в твърд титуляр – поне засе­га е така?

–              Не съм очаквал но дойдох с мисълта да работя и давам максимума от себе си за Левс­ки. Здраво съм стъпил на земя­та, имам изисквания към себе си – такива, които прилягат за клуб като Левски.

След загубата от Хибърниънс с 0:3 изглеждаше разо­чарован, трудно ли се преглъ­щат такива загуби и канона­дата от критики след тях?

– Да, трудно се преглъщат. Всички бяхме възмутени от самите нас. Ние сме Левски, не приляга да губим от тим като Хибърниънс, не че ги под­ценявам. Първи мач за година­та беше, преди него имаше тежки физически натоварва­ния, не че се оплаквам и оправ­давам. Надявам се нещата да стават по-добре в следващи­те срещи.

 

Треньорът каза ли ви не­що след първите два мача?

–              Той иска да вярваме в него и неговите методи на рабо­та. Ако го правим, трень­орът е сигурен, че ще постиг­нем резултатите, които при­лягат на клуб като Левски.

А вярвате ли в тези мето­ди?

–              Да, вярваме, даваме всич­ко от себе си по време на вся­ка тренировка.

През лятото изтича дого­ворът ти с Левски…

–              Във всеки мач ще се боря да получа контракт. Ако ръ­ководството сметне, че съм нужен на отбора, то аз съм с отворени обятия да остана в тима, който ме е създал.

 

Ти си левскар – това в как­ва степен ти помогна да се утвърдиш в клуба?

–              В голяма степен, знам как­во е Левски, знам как възпита­ват тук, бил съм в школата на клуба и съм наясно как сто­ят нещата. Радвам се, че мо­га да нося фланелката на Левс­ки.

Много чужденци са събра­ни в отбора, има ли добра връзка между вас?

–              Не мисля, че може да има някакво деление, колективът е добър. По време на лагера всеки ден се сплотяваме още повече.

 

Предстои интересна се­рия от мачове с ЦСКА – общо пет за купата и за първен­ството, мислите ли за тях?

–              Твърде далеч са все още. Сега трябва да се подготвим отлично, за

да вземем максимума от всичко, което ни предс­тои.

В двете контроли използ­вахте схема 4-3-3, има ли зна­чение за теб в каква схема иг­раете?

–              Не гледам по този начин на нещата, важно е да се сработ­вам. Треньорът ще прецени кое е най-добро за отбора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *