Последни новини
Велизар Димитров: Не бива да концентрираме всички усилия в Лига Европа

Главният скаут на ЦСКА Ве­лизар Димитров бе гост-анали­затор в студиото на БНТ за фи­нала в Лига Европа между Мар­силия и Атлетико Мадрид (0:3). Вили коментира накратко и си­туацията на „Армията“ – какви изводи се правят в края на сезо­на и какви са целите за следва­щата година.

 

 

„Много неща доведоха до този краен резултат, комплекс­но е и не мога да посоча само една причина. Знаем си пробле­мите и си отчитаме грешки­ те. Не сме коне с капаци, че да караме на еуфория и стари ла­ври. Предстои ни много рабо­та. На първо време отборът трябва да направи хубава под­готовка, за да държи добра форма в дълъг период. Сложни са нещата. От друга страна, не бива да концентрираме всички усилия за Лига Европа. Защото в по-късен етап, вече в първен­ството, може да се натрупа умора в отбора. Трябва да сме готови за дълга битка“, отче­те Велизар.

 

„Повече от ясно е, че има го­лям ентусиазъм заради завръ­щането ни в евротурнирите. Феновете са много щастливи от този факт. Участието ни на международната сцена бе дълго чакано. Но ЦСКА не може да заложи всичко само на Лига Европа. А и не можем да обеща­ваме отсега участие в групи или прескачането им. Няма нуж­да от големи приказки. Нещата трябва да се случат едно по ед­но. Това изисква много работа, а и в крайна сметка всичко е в краката и главите на футболи­стите“, добави Велизар Дими­тров.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *