Последни новини
Венгер: Имам високо мнение за Луис Енрике

Мениджърът на Арсенал – Арсен Венгер призна, че би бил доволен, ако види Луис Енрике да го наследи на поста през следващия сезон. Французинът обяви, че ще напусне клуба през лятото след 22 години начело, въпреки че му остава още година от договора. Според мнозина именно Луис Енрике е фаворит за мениджърската позиция в Северен Лондон.

 

„Имам високо мнение за него, но не искам да въздействам върху работата на следващия мениджър. Разбира се, че имам високо мнение за Луис Енрике. Не беше мое решение точно сега да обявя напускането си, а за останалото вече говорих. Не знам какво ще правя. Със сигурност ще продължа да работя. Гордостта ми винаги е била, че давам най-доброто от себе си, където и да работя, до последния ден от договора си.

 

Аз си върша работата, пазя си режима и се фокусирам върху това, което трябва да правя всеки ден и се подготвям добре за мачовете. Ще бъде нереално за мен, когато не работя. В момента работя. Дали има перфектен начин да се сбогуваш? Не знам. Просто искам да се справя възможно най-добре, защото този отбор има качества. Виждам, че винаги отговорят по положителен начин и тази група футболисти заслужава нещо специално. Искам да го направя за тях и да постигна нещо с тях”, заяви Венгер ден преди първия полуфинален сблъсък от Лига Европа с Атлетико Мадрид в Лондон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *