Последни новини
Венци Стефанов: Бултрасите заплашваха мен и семейството ми

Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов разкри, че фенове на Ботев Пловдив са заплашвали него и неговото семейство както и това на главния съдия от полуфиналния сблъсък за Купата на България – Станислав Ставров.

 

„В 32-ата минута на вчерашния мач – Етър – Локо (Пд) имаше идентична ситуация като тази от двубоя между Славия и Ботев (Пд). Искам да попитам комисиите в БФС ще мерят ли с еднакъв аршин или ще взимат решения както им е удобно? Ако има наказания, ще видим какви ще бъдат. Колко мача ще бъде санкциониран Станислав Ставров и колко Николай Йорданов? Сигурно и феновете на Етър са останали недоволни, но не реагират гаменски.

 

Дори и някой съдия да е допуснал грешка, трябва ли да напусне България? Една група, шайка хулигани и престъпници, тормози обикновените зрители по стадионите. Тези хора са терористи. Нека компетентните органи да не бездействат, а да си свършат работата. Така ще осигурят спокойствие на нормалните привърженици на футболната игра. Няколко коли непрекъснато са обикаляли къщата, където живее Ставров и са го заплашвали.

 

След тази случка той е напуснал дома си и се е скрил. Как е възможно това? Мен и моето семейство също ни заплашваха. Има записани в полицията номерата на колите, които са кръжали около дома на съдията. Полицията разполага и с телефонните номера на хората, които ме заплашваха. Призовавам държавата и компетентните хора да вземат мерки! Нека БФС и всички комисии също направят необходимото!

 

Докога Ботев ще продължава да играе на този стадион? Докога ще търпим групата престъпни фенове да дерибействат?! Стадионът в Коматево е опасен за хората и не бива да взима лиценз. Като искат да играят в Първа лига, да си плащат за стадион, който отговаря на изискванията. Така правим ние, в нормалното клубове“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *