Последни новини
Венци Христов: Целите на Арда отговарят на моите амбиции

Най-новото попълнение на Арда Кърджали – нападателят Венцислав Христов, заяви, че е дошъл в новака във Втора лига, за да си бъдат взаимно полезни. През пролетта той рита за Верея.

 

„Дойдох с цел да помогна на клуба да се развива, а и аз покрай него да се развивам и израствам. Задачата пред отбора е влизане в Първа лига, след това ще има по-големи цели. Това отговаря и на моите амбиции. На мен ми трябва една лека засилка и се надявам тази година и следващата да постигнем целите, които ни се поставят“, каза Христов пред сайта на клуба.

 

„Това, че се познавам с повечето момчета, ще е плюс за мен. Дори можем да кажем, че половината кариера съм играл с тях и се познаваме отлично на терена и извън него. Това мисля, че е предпоставка да се създаде още по-добър колектив и се надявам да покажем всичко на терена с резултати“, каза нападателят.

 

„Конкуренцията за елита наистина ще е сериозна, разбира се, че следим какво се случва в другите отбори. Надявам се с оглед на програмата, ние да си свършим нашата работа и да не разчитаме на други. Хубаво е, че феновете в Кърджали ще имат сериозни очаквания към отбора, надявам се ние да ги зарадваме с добра и резултатна игра“, завърши миналият през Левски, Черноморец, Берое и др. нападател.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *