Последни новини
Веселин Великов: Ние сме най-добрият отбор и трябва да завършим първи

Старши треньорът на Царско село Веселин Великов коментира битката за промоция в Първа лига. Воде­ният от него тим се изкачи на първата позиция във Вто­ра лига и той се надява тя да бъде задържана до последния кръг. Великов сподели, че ос­вен Ботев Враца и Локомо­тив София Монтана не тряб­ва да бъде отписван от бор­бата за челните места.

 

 

„Много се радвам, че се из­качихме на първата позиция. Битката за промоция в Пър­ва лига ще е до последния кръг. Ботев Враца и Локомо­тив София притежават доб­ри отбори, но аз не бих отпи­сал и Монтана. Въпреки това смятам, че Царско село е най- добрият отбор във Втора лига и трябва да завършим на първата позиция в края на се­зона. Да, Ботев Враца сгре­ши срещу Несебър, но много отбори ще бъркат занапред, ние също може да сгрешим”, каза Великов пред „Тема Спорт”. Той отговори и на треньора на Ботев Вр Сашо Ангелов, който намекна, че Царско село стимулира съпер­ниците на врачани.

 

„Наскоро четох едно изказване на старши треньора на Ботев, че до последния кръг ще играе всички мачове срещу Царско село. Щом вижда, че другите отбори са толкова добри, колкото нашият, си е негова работа. Все едно сега да ка­жа, че всеки мач ще излизаме срещу Враца. Няма такова не­що. Играем си спокойно и не­ка по-добрият отбор да поб­еди“, заяви Великов.

 

Хубава новина за наставни­ка е, че той може да разчита на всичките си футболисти в следващия кръг. На 19 март, понеделник, отборът му гос­тува на предпоследния в кла­сирането Созопол. За среща­та в състава ще се завърне изтърпелият един мач наказа­ние Антонио Георгиев.

 

„Това е добре, нямаме проблеми. Ще може по-спокойно да се съсре­доточим в здравата битка с Ботев Враца и Локомотив Со­фия за лидерството във Вто­ра лига“, каза Великов.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *