Последни новини
„Виера трябва да наследи Венгер в Арсенал”

Бившият футболист на Арсенал – Рей Парлър смята, че Патрик Виера е идеалният наследник на Арсен Венгер в лондонския клуб. Напрежението върху мениджъра на „артилеристите” не спира да расте след тежката загуба от Ман Сити на финала за Купата на Лигата с 3:0. Арсенал е далеч и от зоната осигуряваща участие в Шампионска Лига и Лига Европа и може да се окаже напълно без европейски футбол догодина, което поражда въпроси около бъдещето на Венгер.

 

„Клубът трябва да почне да прави планове зад кулисите. Те може да решат да гласуват доверие на неопитен човек като Патрик Виера или Тиери Анри. Или пък искаме някои, който има опит в Шампионска Лига като Диего Симеоне?

 

Разбира се има го и варианта Карло Анчелоти, който е бил начело на някои от най-големите клубове в света. Но този, на който аз бих заложил и мисля, че би му се дало време е Патрик Виера.

 

Той бе начело на Ню Йорк. Познава клуба доста добре и знае историята му. Мисля, че той може да привлече големи имена и мисля, че феновете ще му дадат шанс”, заяви Парлър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *