Последни новини
Викторио Павлов: Левски трепери във всеки мач

Бившият треньор на Левски и доскорошен селекционер на юношеския национален отбор на България – Викторио Павлов, коментира очакванията си за мача с ЦСКА, а също така и процесите на „Герена“ в последните месеци.

 

„В Левски направиха голяма грешка с това, че Васил Панайотов го сложиха на пейката. Изгубиха един човек, който се раздава и милее за този отбор и може да даде импулса в това дерби. В Левски не виждам човек, който да е класа над другите. Има проблеми в халфовата линия с липсата на Панайотов, централните нападатели не са в добро състояние – Костов и Буш не са такива футболисти, които могат да решат мача. Синът на Ривалдо пък не е Ривалдо. Доста от новите не са запознати какво значи да играят срещу ЦСКА. Това може да бъде проблем за Левски. Те са играли по 2-3 мача, в които се видя, че не са решаващи. Показаха е, че са на средно ниво, затова трябва да играят повече българи. Чужденците не могат да го приемат като истинско дерби“, каза Павлов пред „Канал 3“.

 

„В последно време дербитата не се получават. Продукцията е доста постна. Няма го този заряд, който имаше преди години. Може би това се получава, защото преди играеха много по-добри футболисти и в двата отбора. В последните мачове има повече стремеж да не се сгреши, играе се повече защитно, а това не се харесват на феновете. Това, което показват и двата отбора от началото на зимния полусезон, не ми дават кураж да кажа, че може да се получи зрелищно дерби. Не очаквам красив мач. Напрежение винаги има. Този мач се играе за едната чест, точките нямат значение. Левски не е този, който трябва да бъде. Няма развитие, няма надграждане. Не може Левски да си позволи да играе посредствено, да трепери почти във всеки мач“, добави треньорът.

 

„Каранга е добър футболист, но за да стигне топката до Каранга има още 10 човека. В тази дербита единиците решават мачовете, но е факт, че ЦСКА няма алтернатива на Каранга“, завърши Павлов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *