22/07/2024
efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

В ЦСКА-София атмосферата е коренно различна

В ЦСКА-София атмосферата е коренно различна, Football24.bg

Атмосферата в ЦСКА е значително подобрена при новия треньор Томислав Стипич спрямо обстановката от миналия сезон първо при Нестор Ел Маестро, а след това и при Стамен Белчев, който така и не успя да стабилизира положението. Хърватинът разговаря с всеки един от състезателите си и лично им предава положителната си енергия. Това е причината настроението в отбора да се вдига с навлизането в подготвителния етап. Той обаче е и достатъчно строг, за да държи границата треньор – футболисти.

Стипич е тотален антипод на предишния чуждестранен треньор на ЦСКА Ел Маестро. Той е любезен, комуникативен, винаги усмихнат. Преди откритата тренировка в Панчарево и след контролата с Беласица се ръкува с всеки от интервюиращите го журналисти, като по този начин им засвидетелства уважението си. Продължават и уроците му по български език. Специалистът се е амбицирал през пролетта да не се нуждае от преводач в комуникацията си с медиите.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P