efbet Лига Водещи новини Всички новини

Генералният спонсор на Левски: Подадохме ръка в най-трудния момент за клуба и стоим до него

Генералният спонсор на Левски Palms Bet излезе с официално изявление до медиите, в което разкри каква е сумата, която от “Синия клуб” са получили от своя партньор след сключването на договора между двете страни.

Ето го и цялото изявление на генералния спонсор на Левски:

“Във връзка с излезлите информации в медийното пространство по отношение на партньорските договори между ПФК “Левски” АД и групата компании на Palms Bet, генерален спонсор на футболния клуб, заявяваме следното:

Palms Bet и групата компании, свързани договорно с футболния клуб, не само изпълняват всички поети ангажименти, редовно превеждат всички суми по сключените договори, но и подпомагат нееднократно клуба като го финансират с авансови парични преводи.

Бихме искали да уточним, че до момента в управляващото дружество “Р.С. Консулт” АД няма постъпило нито едно писмено обръщение към нас от страна на ПФК “Левски” АД, с което да се поиска преразглеждане на Договора за управление или искане за прекратяването му под каквато и да е форма.

Заявяваме, че от сключването на Договора за управление и спонсорските договори в края на август 2021 г. до днешна дата, са изплатени 4 732 962 лв. От тях:

1. 3 400 000 лв. – по спонсорски договори

2. 1 332 962 лв. – по Договор за управление

Дружество “Р.С. Консулт” АД не е получило плащане от ПФК “Левски” АД по нито една от издадените фактури по Договора за управление, които са на обща стойност 571 336 лв.

В допълнение, Palms Bet и групата компании са финансирали спортния клуб под различна форма с 552 130 лв. С това общата сума, която е получил ПФК “Левски” АД от групата компании на Palms Bet, възлиза на над 5 милиона лева.

С настоящото изявление бихме искали да внесем яснота по отношение на договорните ни отношения с клуба и да подчертаем, че за нас водещ принцип на партньорството ни с ПФК “Левски” АД е да подпомагаме клуба в неговото развитие. Подадохме ръка в най-трудния момент за клуба и стоим до него, независимо от трудностите, пред които е изправен”, се казва в изявлението.

Свързани новини

Левски се разграничи от изказванията на Гонзо

Мъри: Няма да е заслужено, ако нашият отбор не представи България в евротурнирите

Левски привлича Ел Джемили

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P