Водещи новини Всички новини Северозападна Трета лига Трета лига Югозападна Трета лига

Голям цирк между Балкан и Локо Мездра, треньор ударил колегата си

Контролата между Балкан Ботевград и Локомотив Мездра, която завърши с успех за гостите от 2:3 е приключила с голям скандал, твърдят колегите от “Конкурент”.

Според изданието играчът на Балкан Здравко Атанасов е ударил в главата треньора на “железничарите” Диан Попов през второто полувреме, а след мача същото е направил и Иван Редовски, който е президент и треньор на ботевградчани.

„През целия мач Редовски псуваше мен и моите футболисти. Вместо да ги успокои, той ми нанесе удар след последния съдийски сигнал. Ще сезирам БФС, защото при подобен инцидент в официален мач побойниците ги вадят от футбола поне за 1 година“, каза треньорът на Локо Мездра – Диан Попов пред “Конкурент”.

Неговият колега Иван Редовски също си даде мнението пред колегите.

“Няма нищо вярно в това, че съм бил този човек. Аз със заплатаджии не се занимавам. От 9 години давам пари за футбола в Ботевград, а това човече, което се е оплакало, няма да обсъждам.

Мачът беше здрав. Никой никого не е бил. През първото полувреме реферът изгони техния нападател за псувни и реплики от него. Тогава треньорчето им влезе за първи път на терена. До края на мача го направи още няколко пъти… Ние се държахме даже прекалено възпитано. Никой не е бит. А това човече не спря да ни обижда и псува – мен и футболистите ми“, заяви Редовски.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P