Последни новини
Горанов: Равностойни сме на Лудогорец

Левият защитник на Левски Иван Горанов бе изключително доволен от успеха с 4:0 над Бе­рое. Бранителят е на мнение, че в тази форма, която отборът достигна в края на първенство­то, сините не отстъпват по ни­що на лидера Лудогорец.

 

 

„Напълно заслужено победихме Берое с такъв резултат. Така трябва да се играе. Ще се опита­ме във всеки мач да го правим. По-добре късно, отколкото нико­га, но сякаш намерихме добрата си форма. Рано е да мислим за Ку­пата на България. За нас всеки мач до края на кампанията е фи­нал. Левски, с който и да играе, е фаворит. Не мисля, че разликата с Лудогорец е толкова голяма. Смея да твърдя, че сме равно­стойни на тях. В началото на се­зона не успяхме да се сработим и изпуснахме точки, но с много ра­бота Левски ще бъде на място­то, което заслужава“, каза Гора­нов.

 

Бранителят е най-прогресиращият играч на Левски през про­летния полусезон. Той се превър­на в един от лидерите на сини­те. Неслучайно Горанов попадна в полезрението на националния селекционер Петър Хубчев – оча­ква се той да му прати повиква­телна.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *