Последни новини
Гошо Петков подкрепи Митрев

Бившият вратар на Левс­ки и настоящ на Славия Геор­ги Петков заяви, че Митрев не трябва да рухва от гола на Кешерю в мрежата му. Преди време двамата бяха съотборници на „Герена“.

 

„Видно е, че се правят грешки от вратарите на Левски напоследък. Мачът с Лудогорец се разви нещастно за Божката Митрев. До мо­мента с гола на Кешерю от корнер той пазеше великолепно. Но се случва. Въпросът е да не се повтарят тези грешки. Пожелавам му постоянство в игрите. Дано психически да издържи и да продължи. Защото Левски е голям клуб и там напрежени­ето е по-голямо, отколкото в другите отбори. Там винаги трябва да си номер едно във всеки мач. Познавам Митрев, надявам се да не изпадне в дупка, а да покаже, че заслужава да е вратар на Левски. Той е левскар и го бо­ли”, каза Петков.

 

Той за пореден път си по­жела Славия да срещне за фи­нала за купата сините. „Това го прогнозирах още през зи­мата. Левски победи ЦСКА с 2:0 в първия полуфинал, а ние постигнахме добър резул­тат срещу Ботев Пловдив – 1:2. Според мен в момента Левски и ЦСКА изостават ка­то организация и това се вижда в изявите им. Затова и Лудогорец се представя на ниво. В „Славия“ се залага на млади футболисти. Такава е политиката на клуба и при интерес от чужбина нито един футболист не бива да бъде спиран за трансфер“, ка­за 42-годишният футболист Георги Петков.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *