Последни новини
Гриша Ганчев: ЦСКА е начин на живот

Финансовият благодетел на ЦСКА – Гриша Ганчев говори пред медиите за първи път от доста време насам. Ето какво сподели той в типичния си стил след представянето на биографичната книга на Аспарух Никодимов:

 

„Отборът ни е прекрасен. Супер е. Ще се мъчим да запазим второто място, защото титлата е в онзи град. Поздравяваме ги. Ще им пратим един скромен подарък – една шлифовалка да поразрежат малко и да пратят и на Станислав Тодоров и във футболния съюз, защото много хора са действали по този начин.

 

Догодина също ще е много интересно първенството. Битката ще е жестока за второто място. Тези, които си играят нормално, те ще се борят за втората позиция. Другата е капарирана. Не мисля, че победа на 5-и май би променила нищо, защото то много подизпълнители, много нещо.

 

Никога не съм искал да бъда в Изпълкома повече от преди две години. Има там един Караманджуков ли, какъв е. Той се разкарва с чували с пари по отборите, по съдиите. Него попитайте, аз такива работи не се занимавам. От ЦСКА никой не се занимава с такива работи, предполагам и от Левски не се занимават. Щом им е хубаво на всички така да ги правят на глупаци, нека си обикаля. Той е богат човек този, ще ги разнася чувалите с парите.

 

Какво общо имаме ние с Европа? Европа почва там, където свършва шкембе чорбата и семките. Тука има шкембе чорба и семки, нали?!

Не знам къде ще отиде Купата, ще си поиграйкаме с Левски, пък ще видим.

Искам да поздравя всички гости на г-н Никодимов. Да им пожелая здраве. Виждам, че залата е пълна с „армейци“. Има и левскари. Пожелавам ти, бате Паро още 100 години да пишеш. Най-вече да си здрав. Бяхте художници на терена и ти, и Пената, сега сте писатели. Живот.

 

Здраве ви желая на всички големи легенди на ЦСКА. На 5-и май на „Васил Левски“ цялата „армейска“ общност да се съберем. Големи награди сме приготвили. Да се почетат нашите велики спортисти, защото ЦСКА е велика сила. ЦСКА е начин на живот, ЦСКА е фанатично нещо“, каза Ганчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *