19/06/2024
Всички новиниФутбол Свят

Да се срещнеш с Роналдо: Нова NFT колекция дава този шанс

Да се срещнеш с Роналдо: Нова NFT колекция дава този шанс, Football24.bg
  • Новата NFT колекция ,,Forever Worldwide: Пътят към Саудитска Арабия’’ е колаборация между Кристиано Роналдо и Binance
  • Собствениците на колекцията ще получат достъп до широк набор от привилегии, включително сдобиване с винтидж футболни фланелки, билети за мачове и ексклузивния шанс да се срещнат лично с Кристиано Роналдо.

София, 30 май, 2024Binance, най-голямата борса за цифрови активи в света, и Кристиано Роналдо обявиха най-новата си колаборация – лансирането на NFT колекцията „Forever Worldwide: Пътят към Саудитска Арабия“, с която феновете могат да събират частици от наследството на Роналдо. Колекцията е налична единствено на Binance NFT Marketplace и в Binance Forever Zone от 29 май 2024 г., с начална цена от 35 щ.д. 

„Forever Worldwide: Пътят към Саудитска Арабия“ представят пътя на Кристиано Роналдо от скромното му начало в Мадейра до превръщането му в световна футболна икона, като предоставят на феновете иновативни преживявания и невероятни физически награди, включително винтидж футболни фланелки, билети за мачове и ексклузивния шанс да се срещнат лично с Кристиано Роналдо. Част от колекцията са всички ключови в кариерата на Роналдо места – Мадейра, Лисабон, Манчестър, Мадрид, Торино, Саудитска Арабия и Португалия. Forever Worldwide е осъществена със съдействието на художници, които имат лични връзки с емблематичните места в кариерата на футболиста. 

„Радвам се, че новата NFT колекция с Binance предлага на феновете ми части от моята лична история и кариера“, споделя Кристиано Роналдо. „Всяко място във “Forever Worldwide: Пътят към Саудитска Арабия“ означава много за мен и съм щастлив, че имам възможността да споделя с феновете си големите моменти от кариерата ми. Работата с художници, които наистина улавят усещането от всяко място, прави това преживяване още по-сантиментално“.

Новата NFT колекция ще стартира в две части по време на предстоящия футболен сезон и ще завърши с търг през юни за ограничена колекция от изключително редки (SSR) токени. Първият дроп стартира на 29 май (вчера) с емблематичните локации Мадейра, Лисабон и Манчестър. Португалските художници Кат Фат (представящи Мадейра) и Родриго Доин (Лисабон) представят мястото, откъдето е започнал пътят на Кристиано Роналдо. Drop 1 ще включва и NFT творба от манчестърския художник Джон Шийн, която отдава почит на стремителния възход на Кристиано Роналдо в Манчестър. 

Drop 2 ще стартира на 6 юни и включва невероятни произведения, които представят Мадрид, Торино и Саудитска Арабия. Дизайните на испанския художник Лисет Ледон ще представят безпрецедентния му успех в Мадрид, а Паскуале Гарибалди (Италия) изразява времето му в Торино, отбелязвайки наследството му в Серия А и италианския футбол. И накрая, саудитският художник Шакер Кашгари ще представи дизайн, с който да отбележи последната и най-нова глава на Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия. 

По-късно през юни ще бъде пусната в продажба много специална лимитирана колекция от 7 супер редки незаменими токена. Тази лимитирана колекция от NFT, проектирана от местния художник Dheo, отдава почит на отдадеността на Кристиано Роналдо към родната му страна и ще може да бъде закупена чрез онлайн търг от 14 до 18 юни. 

Суперфенове, които са събрали всички токени в колекцията Drop 4, ще имат и шанса да спечелят безплатно един от специалните NTF на SSR, като участват в куиз от 11 юни. С цена от 35 щатски долара (USD) във всички локации, с изключение на лимитираните SSR NFT-ита, колекцията въвежда механизъм „Collect to Earn“ за достъп до награди още от първата покупка на NFT Forever Worldwide, включително винтидж фланелки, билети за футболни мачове, подписани плакати за отпечатване и възможност да зададат въпроси, на които Кристиано ще отговори във видеоклип, създаден специално за притежателите на NFT. 

Като се има предвид значението на Португалия за Кристиано Роналдо, притежателите на SSR NFT за Португалия ще получат ексклузивно преживяване със самия футболист, което включва пътуване до Рияд, билет за футболен мач, последван от персонален момент на празнуване на гол с Кристиано. За да имат шанса да получат достъп до тази възможност, колекционерите могат да се включат в търга, който ще бъде открит на 14 юни и на който четиримата участници, предложили най-високата цена, ще спечелят този свръх рядък токен. Освен това потребителите, които са събрали всичките шест други NFT локации и които са спечелили португалски SSR токен в куиза, също ще станат част от това преживяване. 

# # #

За Binance

Binance е водеща глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за цифрови активи. Спечелила доверието на милиони по целия свят, платформата Binance е посветена на увеличаването свободата на парите за потребителите и предлага широка гама от крипто продукти. За повече информация посетете: https://www.binance.com

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P