Последни новини
Девет от Левски са в черния списък

Левски пак ще прави нов отбор за следващия сезон. Поне това сочат информациите от „Герена“, според които поне 9 от настоящите Футболисти на клуоа ще напуснат по време на лятната пауза. Четирима от тях са в листата на така наречените „основни футболисти“. Става дума за вратаря и капитан Божидар Митрев, Роман Прохазка, Жорди Гомес и Антонио Вутов. Останалите, който най-вероятно ще напуснат Левски преди старта на новия сезон, са Аймен Белаид, Георги Ангелов, Нелуц Рошу, Васил Панайотов и Антони Белмонт. Част от тях не са желани от спортно-техническото ръководство на клуба, а други искат сами да си тръгнат, въпреки че имат договор с Левски.

 

Най-лесна се очертава раздялата с един от любимците на феновете Роман Прохазка, Васил Панайотов и Антонио Вутов, чиито контракти изтичат. Същото важи и за Божидар Митрев и Жорди Гомес, който имат договори, но и желание да си тръгнат и то без да търсят компенсация от клуба.

 

Колкото до Рошу, Белмонт и Белаид, клубът ще се опита да ги продаде, а ако не им намери пазар, ще ги освободи срещу две-три заплати.

 

Правим обаче едно уточнение – всичко по-горе може да се промени, но не драстично, ако Делио Роси бъде освободен след края на сезона и на „Герена“ дойде нов треньор.

 

Иначе в списъка с напускащите не вкарваме Габриел Обертан, Давид Яблонски и Холмар Ейолфсон, към които има интерес и е възможно да бъдат продадени, което ще увеличи общата бройка на напускащи футболисти.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *