Всички новиниВтора лигаСеверозападна Трета лигаТрета лига

Демона пред F24: Не искаме Бдин да бъде еднодневка, ще имаме за цел да се утвърдим във Втора лига

Треньорът на Бдин (Видин) Николай Цветков – Демона бе много щастлив от влизането на отбора във Втора лига.

Вчера тимът спечели визитата си на Боруна (Царева ливада) с 3:2 и в крайна сметка успя да си бетонира първото място в класирането на Северозападната Трета лига.

“Задоволството от добре свършената работа на целия отбор през сезона е голямо и разбира се всички сме щастливи, че Бдин отново е на картата на професионалния футбол”, коментира Цветков пред Football24.bg.

“Искам да благодаря специално на всеки един от футболистите на отбора за здравата работа през целия сезон, както и на персонала на клуба и на клубното ръководство, което повярва в нас”.

“Разбира се, че момчетата ще получат шанс и във Втора лига. Смятам, че имаме един доста добре изграден колектив. За цели все още не можем да говорим, защото е рано, но силно се надявам да получим подкрепа от местния бизнес и общината, защото Бдин не заслужава да бъде еднодневка във Втора лига”.

“Целта във Втора лига на първо време ще бъде отборът да запази мястото си в групата. Не искам тимът да се превърне в “асансьор” на футболен жаргон – да влезе и отново да изпадне, така че определено идеята ни е да се утвърдим. Разбира се, че ще вземем нови футболисти. Няма да бъде лесно, защото конкуренцията е голяма, но се надявам да договорим поне няколко човека”.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P