efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Дерменджиев: Успехите на Лудогорец се дължат най-много на екипната работа

Дерменджиев: Успехите на Лудогорец се дължат най-много на екипната работа, Football24.bg

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори на официалната пресконференция на клуба по повод началото на подготовката за новия сезон.

“Искам да кажа само, че успехите на Лудогорец се дължат най-много на екипната работа. Това е изключително важно и през времето, когато съм работел тук, винаги съм разчитал точно на това. Нашата програма се знае отдавна. Имаме 4 контроли, които играем в Австрия. Ще изиграем и една тук.

Времето ни за работа е малко, съобразени и с пауза, която дадохме на играчите. Ние сме изиграли 58 мача, Черно море имат мисля, че 32 – не знам колко точно. Може да видите за какво става въпрос. Вие знаете какво нещо е това да се изиграе един такъв сезон, какво е натовареността на играчите и какъв е тренировъчният процес.

Отборът е добре окомплектован. Имаме един нов играч, но ще има и още нови. Имаме достатъчно играчи на всички постове. Ще вземем такива, които ще бъдат по-висока класа.

За мен няма разлика дали са 4, или 6 отбора и новия формат.

Имаме момчета от школата, ще бъдат и на лагера с нас. Искам от рано да свикнат с темпото игра на първия отбор и след 2 или 3 години да бъдат готови. Много са талантливи и надеждни.

Колкото по-късно пристигнат новите играчи, толкова по-трудно се адаптират. Ще направим всичко възможно да ги приобщим и да свикнат с това, което играем ние и дано успеем.

Няма лесен път до Шампионската лига. Всеки иска да бъде там и дано имаме шанса и успеем”, заяви Дерменджиев.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P