Последни новини
Десаи: Този път Челси трябва да задържи треньора и да продаде някои играчи

Бившият футболист на Челси – Марсел Десаи смята, че „сините” могат да се разделят с най-голямата си звезда в лицето на Еден Азар в името на това да привлекат трима други футболисти на негово място.

 

„Абрамович е страстен и ще бъде разочарован, че ще пропуснат Шампионска Лига, но те пак ще могат да вземат някои добри играчи. Ако утре продадат Азар, ще могат да подпишат с други трима, които могат да го заместят. Вилиян например е брилянтен, но е един от тези играчи, които могат да вдигнат нивото си и да донесат ново измерение в играта на отбора и да се превърнат в първокласни играчи.

 

Това, което работеше миналия сезон с Конте не може сега изведнъж да не работи през този сезон. Преди те смениха треньора и задържаха играчите. Този път те трябва да задържат треньора и да продадат 4-5 играчи.

 

Представянията на най-добрите играчи спаднаха и Челси не взе правилните играч  и с правилните силни страни или друг топ играч през лятото. Играчи като Моузес и Алонсо изиграха страхотен сезон миналата година, но през този им липсваше подкрепа.

 

Този сезон провалът в Челси е колективен. Не мисля, че ситуацията, в която е Челси е по вина на Конте – трябва да му се даде още сезон”, заяви Десаи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *