Последни новини
Десподов: Щом няма титла и купа, значи сезонът ни е провален

Футболистът на ЦСКА – Кирил Десподов коментира победата над Левски с 3:2 и слуховете, че може да напусне „армейците” след края на сезона.

 

 

„Ще си запазя за себе си това къде искам да играя. Появяват се ня­какви неща сега, но си мисля, че са по-скоро спекулации. Пропи­ляхме доста ситуации в дерби­то. Не е имало подценяване, бяхме доста мотивирани. Ка­тегорично ги надиграхме. Но ни вкараха два нелепи гола. Ние обаче имахме самочувствието и хъса, за да ги върнем, а в край­на сметка и да стигнем до победата“, каза Десподов.

 

„Нормално е публиката да е малко – много дербита станаха, дъжд, работен ден… Хората дойдоха и подкрепиха отбори­ те си, за което ги поздравявам. Щом няма титла и купа, значи сезонът ни е провален. Не се утешаваме с победа над Лев­ски. В дербито просто се играе за чест и ние защитихме наша­та. Позицията като централен нападател за мен е позната, такъв играя 6 младежкия нацио­нален отбор. За мен е важно да съм на терена. Поздравявам младото момче в защитата на Левски (б.р. – Томислав Папазов). Игра със самочувствие – браво. Трябва да се дава път на млади­те“, заяви Десподов.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *