Последни новини
Де Бройне: С още няколко покупки ще вдигнем нивото

Полузащитникът на Манчестър Сити – Кевн Де Бройне смята, че „гражданите” ще продължат да инвестират сериозни суми в нови футболисти и през това лято, въпреки че станаха шампиони на Англия и от с не малка преднина. Според белгиеца това е начинът клуба да стигне още по-високо ниво.

 

„Разбира се, че е важно да се добавят нови играчи и да ставаме по-силни. Това е истина за всички отбори. Имаме чудесна група от играчи в момента и с някои допълнения тук и там можем да се надяваме, че ще достигнем следващото ниво. Конкуренцията ще е още по-жестока през следващия сезона, не само във Висшата лига, но и в Шампионска Лига и купите.

 

Ако искаме да продължим да жънем успехи, мисля, че конкуренцията за стартово място е добро нещо и те кара да ставаш по-добър. Усещането сред отбора е страхотно. Насладихме се много на този сезон, но имаме работа за вършене, ако искаме още успехи в бъдеще.

 

Това е най-трудното нещо във футбола, не само да спечелиш, но и да продължиш да го правиш. Надявам се да успеем да го направим с този млад състав”, заяви Де Бройне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *