27/05/2024
Всички новиниПърва БундеслигаФутбол Свят

Де Лихт за отменения гол на Байерн: Страничният съдия ми каза, че е направил грешка

Де Лихт за отменения гол на Байерн: Страничният съдия ми каза, че е направил грешка, Football24.bg

Матайс де Лигт не се сдържа, когато бе попитан за спорния сигнал за засада по време на мача между Реал Мадрид и Байерн Мюнхен.

В сряда вечерта хората на Карло Анчелоти направиха зашеметяващ късен обрат, за да си осигурят място на финала на Шампионската лига за сметка на Байерн.

В последните секунди обаче Де Лихт успя да се разпише, но съдията беше вдигнал предварително флага за засада.

“Не искам да казвам, че Реал Мадрид винаги разполага със съдиите, но това направи разликата днес.”

“Когато си мислиш, че Реал е мъртъв, те имат още един дъх… затова имат 14 Шампионски лиги.”

“Страничният съдия ми каза, че е направил грешка. Жалко е”, каза още Де Лихт.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P