Последни новини
Де Хеа: Второто място не е достатъчно за клуб като Юнайтед

Тази година Манчестър Юнайтед завърши на най-висока позиция в класирането на Висшата лига след пенсионирането на сър Алекс Фъргюсън. „Червените дяволи” стигнаха до втората позиция като само градският съперник Сити успя да ги изпревари. Испанският страж смята, че хората на Жозе Моуриньо трябва да сложат край на 5-годишното си чакане за титлата и то скоро.

 

„Вярвам, че за клуб като Юнайтед, дори и второто място просто не е достатъчно. Трябва да се борим здраво да спечелим нещо и ще имаме тази възможност следващата седмица. Нищо не получаваш за второ място или за това, че си бил близо до лидерите.

 

В крайна сметка винаги трябва да се бориш да спечелиш нещо, защото това заслужават този клуб и неговите фенове, така че това е – второто място не е достатъчно”, заяви Де Хеа.

Юнайтед има шанс да стигне до трофей, ако победи Челси във финала за Купата на Англия в събота.

 

„Този клуб е задължен да го направи – да стига до финали за купи и да ги печели, да вдига трофеи и да продължава да прави клуба още по-голям. Вярвам, че това е най-важното нещо -винаги да сме в битката за трофеи и да продължаваме да правим Юнайтед това, което е – огромен клуб”, заяви Де Хеа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *