efbet Лига Всички новини

Джани Инфантино с благодарствено писмо до Борислав Михайлов

Президентът на ФИФА Джани Инфантино изпрати благодарствен адрес до българския си колега Борислав Михайлов по повод заявената подкрепа от страна на Българския футболен съюз за негов нов мандат начело на световната федерация.

Ето и пълния текст на писмото:

„Скъпи г-н президент, скъпи Борислав!
Малко повече от месец преди старта на световното първенство в Катар бих желал да Ви благодаря за подкрепата за кандидатурата ми като президент на ФИФА.
Останах изключително трогнат от мнението Ви и демонстрираното уважение – и бъдете сигурни, че винаги ще помня увереността и поощрението, които получих от Вас.
Посланието Ви, в контекста на предстоящите на 16 март 2023 г. избори на 73-ия конгрес на ФИФА в Кигали, Руанда, ме мотивира да продължа мисията си начело на ФИФА. Тази мисия включва популяризирането на футбола и превръщането му в истински глобална игра; адаптацията на ФИФА към постоянно еволюиращия свят, и използването на силата на технологиите за доброто на любимия ни спорт.
Нашите екипи винаги са насреща за дискусии, съвети и възможности за нови проекти, които със сигурност ще допринесат за още по-сериозното развитие на футбола във Вашата държава.

Още веднъж бих искал да Ви благодаря за изразените доверие и подкрепа; желая ви успех във всички бъдещи предизвикателства и нямам търпение скоро да се срещнем отново!

Футболно Ваш,
Джани Инфантино“

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P