Последни новини
Димитър Пенев изненада фен на ЦСКА

Легендарният Димитър Пенев изненада привърженик на ЦСКА, който закупи ВИП билети за юбилея на 5 май. Навръх 70-ата годишнина на Националния стадион „Васил Левски“ ЦСКА приема Лудогорец в мач от XXXIII кръг на Първа лига, който ще започне в 20:00 часа. Два часа по-рано – в 18:00, започва празникът на стадиона, по време на който феновете ще станат свидетели на грандиозно шоу.

 

 

Димитър Ганев е фен на ЦСКА още от дете. Той закупи ВИП билети за цялото си семейство, а в замяна получи луксозни подаръци от клуба в знак на благодарност.

 

 

„Реших да си закупя ВИП билети, защото ми хареса инициативата на клуба, че постъпленията от тях ще отидат за направата на нов терен на базата в Панчарево, който ще бъде използван от юношите на ЦСКА. Те са бъдещето на нашия клуб и съм щастлив, че мога да дам своя принос за тяхното развитие“, сподели развълнуваният фен пред CSKA.BG.

 

 

„Призовавам всички привърженици, които имат възможност, да помагат на любимия клуб, за да се върне възможно най скоро там, където му е мястото – на върха“, заяви Димитър Пенев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *