Последни новини
Ди Франческо: Приемам поздравления за победата

Наставникът на Рома – Еузебио Ди Франческо остана изключително щастлив след невероятния обрат, който неговият отбор сътвори срещу Барселона. „Вълците” победиха каталунците с 3:0 на своя Олимпико, наваксвайки пасив от 4:1 след първия мач, за да достигнат до ½-финалната фаза в Шампионска Лига.

 

„Аз поемам вината за загубите и за някои неприятни думи в социалните мрежи, така че мога да приема и поздравленията за победа. Истината е, че взех решението да създам повече широчина, за да създам пространство за повече контраатаки и да внеса скорост, но това, което наистина се промени беше философията на отбора и ние трябва да продължаваме в този дух.

 

Въпреки, че направихме много силни представяния в Серия А, едва сега започнахме да берем плодовете на нашия труд.

 

Разбира се, че трябва да вярваме, че можем да стигнем до финала – защо да не вярваме? Стигнахме толкова далеч и никой не го очакваше, така че трябва да продължим напред и да се целим в нещо повече, вдигайки летвата всеки път.

 

Не искам този отбор да стой на стари лаври или да си мисли, че вече няма значение какво ще се случи. Няма да търпя това. Трябва да се целим в повече и да осъзнаем, че винаги можем и по-добре”, заяви Ди Франческо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *