Последни новини
Домусчиев: Всяка грешка може да ни струва скъпо

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че шест точки разлика пред втория ЦСКА са малко, за да се смята тимът за сигурен шам­пион.

 

„Има още важни мачове. Не трябва да подценяваме отбо­рите от първата шестица. Всеки мач е дерби, тъй като силите са изравнени в края на сезона. Всеки отбор играе, за да постигне някакви цели. Са­мо Верея се състезава за чест­та си. Трябват ни още поне 3­4 победи, за да спечелим тит­лата. Имах шесто чувство, че ще победим Левски, и до по­следно вярвах, че ще вкараме гол. Лудогорец винаги прави чу­деса в края. Така се случва и в срещите ни в Европа. Митрев е феноменален вратар и напра­ви много спасявания. Шест точки разлика са малко и всяка грешка може да ни струва скъ­по. Херо си има договор и за догодина, затова тази тема не е актуална“, сподели бизнес­менът пред Канал 3.

 

„Лудогорец има европейско поведение. Надявам се и коле­гите от ЦСКА София да се дър­жат европейски. Виждате, че ние не коментираме реферите – картони, наказания и подобни неща. Ние томахавка срещу никого не сме вадили, за да я за­равяме. Не помня някой наш треньор да е коментирал съ­диите. Някои хора се опитват да ни вкарват във филми. Ние томахавки не вадим. Дано Лев­ски играе в сряда както срещу нас. Не ми се занимава с про­стотии, защото после пак ще кажат, че съм извадил томахавката. Не трябва да създаваме напрежение. Питайте БФС кои президенти оказват натиск на съдиите, те по-добре знаят. Всеки клуб трябва да се научи да преглъща неуспехите и да се радва на успехите. Нямам предпочитания кой отбор да спечели Купата на България“, добави Домусчиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *