Последни новини
Дяков: Стилът на Милан е удобен за Лудогорец

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви, че Милан практикува стил, който е удо­бен за водения от Димитър Димитров-Херо тим. Разградчани сре­щат италианския гранд на 1/16-финалите за Лига Евро­па. Дяков говори и за подго­товката на орлите в Турция.

„Това е първата ни подго­товка под ръководството на Димитър Димитров-Херо. Раз­бира се, че е по-различно. Всеки треньор си има специфични изисквания. Натоварванията са нормални, мога да кажа. Нито прекалява, нито сме дошли на почивка тук. Всички момчета си вършат задълженията и нещата вървят по план. Имаме още доста работа до края на лагера“, каза Дяков пред Дарик радио.

„Ако кажа, че резулта­тите в контролите не са важни, може би ще из­лъжа. В тренировките и в мачовете трябва да изчистим грешките, които правим. За всеки е хубаво, когато печелим срещу реномирани съперници, но нашата цел са мачовете с Милан и първен­ството, така че трябва да гледаме малко по-надалеч. Твърде скоро дойде новият полски нападател, аз съм на­правил само две тренировки заедно с него. След като е при­влечен в отбора, значи е фут­болист с качества и ще помо­гне”, каза Дяков.

„Милан не започна добре се­зона. Лека-полека започват да намират своя ритъм. В по­следните мачове се вижда съ­живяване при тях. Не е този Милан, който всички сме свик­нали да гледаме, но е отбор с качества, безспорно. Направи­ха скъпа селекция, взеха каче­ствени футболисти. Рано или късно ще заиграе това, което приляга на този отбор. Лека- полека Милан се вдига.

Ще ни бъде трудно, но ще се пробва­ме. Милан е от отборите, ко­ито са удобни като стил за нас. Това е тим, който играе футбол. Няма как само да ри­тат топката напред. Пода­ват си я, но оставят и съпер­ника да играе, оставят про­странства. Ние можем само да спечелим от тези мачове, нямаме какво да губим“, завър­ши халфът.

Днес от 17:00 часа Лудогорец среща Университатя Крайова в поредната си кон­трола от лагера в Турция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *